13February

Γάμος στην Σαντορίνη

Γάμος στην Σαντορίνη

Αν αυτό που αναζητάτε είναι μια ξεχωριστή γαμήλια εμπειρία, τότε οργανώστε τον απόλυτα ρομαντικό γάμο στο νησί της Σαντορίνης ή όπως το λένε οι ξένοι Santorini weddings, το πιο ρομαντικό από όλα τα ελληνικά νησιά. Το παγκόσμια γνωστό ηλιοβασίλεμα, η εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, η εγγυημένη ηλιοφάνεια, ο καλός καιρός και η φιλοξενία  των κατοίκων καθιστούν την Σαντορίνη τον ιδανικό προορισμό για την διοργάνωση του γάμου σας. Το ιδανικό ξεκίνημα για την τέλεια σχέση σας.

Η Σαντορίνη είναι ένας περιζήτητος προορισμός για να παντρευτεί κανείς, για να ανανεώσει ένα ζευγάρι τους όρκους του και για να απολαύσει ένα υπέροχο ταξίδι του μέλιτος. Πολλοί είναι αυτοί που επέλεξαν κάποιο ελληνικό νησί για τον γάμο τους και ήταν η πιο ρομαντική εμπειρία της ζωή τους. Αυτά τα ζευγάρια σίγουρα συστήνουν ανεπιφύλακτα ένα γάμο σε ελληνικό νησί.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο ένας γάμος στη Σαντορίνη θα είναι τίποτα λιγότερο από μια ευτυχισμένη, ρομαντική και ονειρική εμπειρία. Θα περάσετε υπέροχα το χρόνο σας επιλέγοντας την σωστή τοποθεσία για το γάμο σας στη Σαντορίνη, καθώς και για να επιλέξετε τα λουλούδια, που θα στολίσουν την τελετή και την δεξίωση, απολάυστε επίσης την αναζήτηση της γαμήλιας τούρτας.

Υπάρχουν κάποια βασικά έγγραφα που απαιτούνται, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά μην ανησυχείτε, υπάρχουν πολλά κορυφαίας κατηγορίας ξενοδοχεία στη Σαντορίνη, που μπορούν να βοηθήσουν με τα σχέδια του γάμου σας, παρέχοντας πλήρη γαμήλια πακέτα, που περιλαμβάνουν:

- πολιτικό γάμο
- φωτογράφο
- γαμήλια ανθοδέσμη
- μουσικούς
- γαμήλια δεξίωση
- σαμπάνια
- σουίτα νεόνυμφων
- εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα (το τελευταία είναι δωρεάν!)

Πολλές ταξιδιωτικές εταιρείες προσφέρουν ένα πλήρες πακέτο γάμου, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων, της διαμονής, τους έμπειρους επαγγελματίες για το σχεδιασμό του γάμου, τον φωτογράφο, την γαμήλια τούρτα, την ανθοδέσμη και το πολύ σημαντικό την επιλογή της τοποθεσίας.

Στη Σαντορίνη έχετε σίγουρα άφθονες επιλογές σε ότι αφορά τις τοποθεσίες για την τελετή του γάμου σας. Επιλέξτε μεταξύ ενός γάμου στην παραλία ή πάνω σε ένα ιστιοφόρο του 18ου αιώνα ή σε ένα παραδοσιακό οινοποιείο που βρίσκεται στην Καλντέρα. Για μία πιο παραδοσιακή νότα, έχετε τη δυνατότητα να μεταφερθείτε στην εκκλησία ή το δημαρχείο με γαϊδουράκι.

Ακολουθούν Βοηθητικές Συμβουλές για Έναν Πετυχημένο Γάμο στη Σαντορίνη.

1. Για το νυφικό σας να επιλέξετε κάτι άνετο, ελαφρύ και που να μην περιέχει στητά μέρη τα οποία μπορούν να χαλάσουν κατά την μεταφορά.
2. Να έχετε τουλάχιστον έξι μήνες διαθέσιμους για να κανονίσετε τις διακοπές σας, το ταξίδι του μέλιτος και την οργάνωση της γραφειοκρατίας.
3. Όταν επιλέγετε την ημερομηνία του γάμου να έχετε στο νου ότι τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο είναι οι καλύτεροι μήνες με όλες τις ανέσεις διαθέσιμες στο νησί. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι οι πιο ζεστοί και με πολυκοσμία μήνες.
4. Κρατήστε τα ρούχα του γάμου σας απλά, δροσερά και ελαφρυά. Αυτό ισχύει και για τα παπούτσια. Τα δωδεκάποντα τακούνια δεν συστήνονται για τελετή στη παραλία.
5. Μην αγχώνεστε! Θυμηθείτε ο γάμος στη Σαντορίνη είναι μια εναλλακτική λύση σε έναν αποπνικτικό γάμο στη πόλη. Ο ρυθμός είναι πιο αργός και απλούστερος και τα πράγματα δεν έχουν το άγχος του κατεπείγοντος.
6. Και το πιο σημαντικό είναι να απολαύστε την μέρα του γάμου σας.